top of page
  • Foto van schrijverSuus

Bruiloft Jurriën en Laura | Meppel

Bijgewerkt op: 29 jan. 2020

Wat voor vele fotografen iets is wat ze heel veel doen, is bruiloften fotograferen voor mij vrij nieuw. Ik heb er in het verleden al wel een paar mogen vastleggen maar echt heel erg gedreven ben ik er nog niet in en ik vond dat naar aanloop van de bruiloft toe best wel een beetje spannend. Heel even leek het erop dat het weer niet heel erg mee zou zitten bijvoorbeeld, iets wat voor een fotograaf toch wel heel belangrijk is. Maar op dé dag waren de vooruitzichten goed! Toen ik 's ochtends naar Wanneperveen reed viel er nog een klein buitje maar eenmaal aangekomen klaarde het gelukkig op.


Ik begon bij de bruid in haar ouderlijk huis. Tijdens mijn eerste bakje koffie van de dag maakte ik foto's van de visagie en de styling van de haren. Ook de jurk, ringen, schoenen, parfum, uitnodiging etc. heb ik daar vastgelegd. Iets wat heel leuk is om later weer te verwerken in het album.


En toen was daar het moment van de ontmoeting, ik vond het zo mooi om de emoties te zien bij het weerzien van elkaar. Wat een prachtig moment! Na een broodje en een kop koffie zijn de we prachtige natuur van Wanneperveen in gegaan en doordat het een beetje bewolkt was had ik vrij spel en kon ik elke plek als een "set" gebruiken. Dit was zo leuk om te doen!


Via een stop in het Wilhelminapark en de sluis, gingen we voor de ceremonie naar de Secretarie in Meppel. De laatste keer dat ik daar was, was voor de afscheidstentoonstelling van mijn vader en dat maakte mij tegelijkertijd emotioneel en ook trots! Het was een prachtige ceremonie met een lach en een traan. De dag zette zich voort in Zizo in Meppel waar het tot in de late uurtjes doorging! Om middernacht liep ik met een voldaan gevoel naar mijn auto. Wat een mooie dag om mee te maken en vast te mogen leggen! Dit smaakt naar meer!


Liefs Suus

480 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Jurriën Kwint
Jurriën Kwint
May 15, 2019

Super leuk om terug te lezen!:)

Like
bottom of page