top of page

Bestelformulier Fotoalbum(s)

 

Als je foto's hebt laten maken, ben je nog maar één stap verwijderd om er maximaal van te kunnen genieten. Een fotoalbum met jouw mooiste foto's zorgt ervoor dat je iets tastbaars hebt waarmee je herinneringen weer tot leven komen. Er is alleen één probleem waar velen van ons tegenaan lopen, het maken van een fotoalbum. Deze tijdrovende klus staat bij maar weinig mensen op het hobby lijstje.  Er zijn talloze opties als het om fotoalbums gaat. Maar om door de bomen het bos nog een beetje te zien heb ik een selectie gemaakt met opties. Ik heb gekozen voor een Budget en Luxe variant. Het verschil tussen de albums is de dikte van de pagina's en de dikte van de kaft. Beide zijn het super sterke albums die tegen een stootje kunnen. Ideaal om met de kinderen door te bladeren. En wil je nou voor de kinderen een eigen album? Ook dat kan.

De foto's die ik gemaakt heb van jullie speciale gebeurtenis verdienen een mooiere plek dan alleen op de computer.  Daarom kun je hieronder in een paar simpele stappen dit door mij laten doen. Middels onderstaand keuzeformulier stel je jouw gewenste album samen en ontvang je van mij een prijs op basis van jouw keuzes. Ben je akkoord? Dan stuur je mij zelf jullie favoriete foto's door en ontvang je het zo snel mogelijk bij je thuis. Makkelijk toch?

Ja, stuur mij een offerte voor onderstaand fotoalbum
de offerte ontvang je binnen 3 werkdagen
 
Kies je extra's:

Bedankt voor je aanvraag, je ontvangt binnen 3 werkdagen de offerte van mij!​Let op! Heb je gekozen om tekst op de voorkant van het album te plaatsen? Vergeet dan niet de extra optie aan te vinken in de extra's lijst.

bottom of page