top of page

Trouwfotografie

Één van de mooiste dagen van jullie leven, een dag om nooit te vergeten, jullie dag! Bij het lezen van deze woorden weet je waar ik het over heb. Jullie trouwdag. Bij bruidsfotografie is het de taak van de fotograaf om jullie bruiloft zo vast te leggen dat wanneer je de foto's en het album terugziet de dag weer herbeleeft. Dit is iets wat ik voor jullie graag zou willen doen. Met mijn openheid en enthousiasme zal ik met veel plezier de foto's maken op jullie grote dag. 
 
Vanaf de make-up en jurkaantreksessie tot en met het feest alles kan en ik ben er graag de hele dag bij om jullie complete verhaal vast te leggen. Ik hou wel van een beetje gekkigheid en humor en dat zal je ook terugzien op de foto's!  Mijn fotografiestijl wordt omschreven als: naturel, puur en met emotie.   De bijzondere momenten en details, blijdschap, emotie en romantiek, dát is wat ik voor jullie vastleg.
 
Omdat ik ook geboortereportages doe en dus niet fulltime beschikbaar ben voor trouwreportages, is het verstandig mij tijdig te boeken zodat ik jullie datum kan vastleggen! Is jullie datum nog beschikbaar? Vraag het mij! Willen jullie mij een beetje beter leren kennen? Klik dan hier? of neem meteen contact met mij op om een afspraak te maken om elkaar te ontmoeten of te videobellen. Ik ga graag met jullie in gesprek. Scroll voor de tarieven door naar onderen en vraag de brochure aan.
 

Om voor alle bruidsparen een passend pakket aan te bieden kan je bij mij je basispakket uitbreiden met verschillende opties. In mijn infobrochure staan alle mogelijkheden. Extra uren, een luxe album, een second shooter etc. Vragen? Ben ik nog beschikbaar op jullie datum?Wil je de brochure ontvangen? Klik dan hier. Wacht je op antwoord? Check je spam in je mailbox. 

BASISPAKKET TROUWFOTOGRAFIE 2024
vanaf €1395,-*

  • kennismakingsgesprek 

  • draaiboekbespreking

  • 6 uur fotografie

  • alle foto's digitaal (minimaal 250)

  • preview binnen 2 dagen

  • harmonicaboekje met mooiste beelden 

 

* excl. reiskosten €0,39 p/km vanaf Heerenveen 

 

bottom of page