top of page

Leuk nieuws voor elke borstvoedende mama!

 

Wij organiseren op 17 mei een event helemaal gericht op borstvoeding.  Op een mooie buitenlocatie te Heerenveen zijn verschillende partijen aanwezig die op de één of andere manier  zijn verbonden met borstvoeding. Een lactatiekundige, een slaapcoach, een voedingsdeskundige, een medewerker van Z.E.I. lifestyle en anderen*. Ook willen wij tijdens het event zoveel mogelijk vrouwen op één  foto vastleggen die borstvoeding geven aan hun baby, dreumes of peuter.  En is er de gelegenheid om individueel een borstvoedingsshoot te doen en jullie bijzondere moment vast te laten leggen. (€35,- incl. 3 foto's) 

 

Wij willen met deze foto's laten zien hoe normaal en tegelijkertijd hoe bijzonder het is om borstvoeding te mogen en kunnen geven. Er is op deze dag ook de mogelijkheid om de mooie maar ook zeker de moeilijke momenten met elkaar te delen. Laten we (weer) met elkaar verbinden. 

 

Voor de bezoekers die zich hebben opgegeven staat een super leuke goodiebag klaar én er worden hele gave prijzen verloot!

De opbrengst van de dag zal gedoneerd worden aan Stichting Make a Memory. Suus fotografeert sinds enige tijd voor deze mooie stichting en wij willen hen op deze manier een klein beetje steunen. 

Locatie: midden in de natuur in het park de Overtuin in Oranjewoud (Lindelaan) (nabij Heerenveen) verzamelen om 10.00 uur.

 

Wil jij ons event komen bezoeken? Geef je dan nu op!

Na aanmelding krijg je een bevestigingsmail met aanvullende informatie en houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen. Heb je vragen over het event dan horen wij het natuurlijk graag!

*Zou jij zelf iets willen bijdragen aan dit evenement, in de goodiebag of op de dag zelf? Leuk! Laat het ons weten en wie weet zien we je daar!

Liefs Suus en Suus

bottom of page