top of page

Welkom op mijn website! 
 
Ik ben Suzanne (Suus). Ik ben geboren en opgegroeid in Meppel maar woon sinds 7 jaar in Heerenveen samen met mijn man en 3 kinderen Nore, Otis en Rosi. Begin 2019 heb ik na lang twijfelen de knoop doorgehakt en ben ik begonnen als fotograaf, maar van jongs af werd ik al geconfronteerd met het, op een creatieve manier, vastleggen van beeld. Als dochter van een beeldend kunstenaar (Charles Henri) werd mijn creativiteit vaak geprikkeld. Toen ik op mijn 22e voor 5 maanden naar Zuid Afrika ging en ik samen met mijn vader daar een spiegelreflexcamera voor aanschafte, ontstond mijn liefde voor fotografie. Sindsdien is het een onderdeel van mijn leven en hebben al heel wat vriendinnen, kinderen en familie voor mijn lens gestaan. Ik had nooit het idee dat ik iets van het kunstzinnige en de creativiteit van mijn vader meegekregen had en dat alles naar mijn talentvolle broertje was gegaan. Maar langzaamaan zie ik toch dat het mij toch niet helemaal overgeslagen heeft. 
 
Toen ik in 2018 jaar de bevalling van een vriendin mocht vastleggen, maakte ik kennis met een nieuwe passie op fotografie gebied, geboortefotografie. Het zien en vastleggen van één van de meest kwetsbare en emotionele momenten van iemands leven, waarbij ook nieuw leven ontstaat, heeft mij diep geraakt. Bij het uitzoeken en nabewerken van de foto's besefte ik mij dat ik van de geboorte van mijn twee kinderen niet zo'n professioneel document heb. Ik had onmiddellijk spijt, de meest belangrijke gebeurtenis van mijn leven en ik kon er (bijna) niets van terug zien. Dat is dan ook een hele belangrijke reden waarom ik me meer ben gaan focussen op geboortefotografie. En tot nu toe met heel veel plezier!
 
Ook zwangerschapsfotografie, newbornfotografie, trouwfotografie, zakelijke fotografie en familiefotografie behoren inmiddels tot mijn portfolio en ook dat is iets waar ik heel veel plezier in heb. Maar niet alleen het mooie van het leven leg ik vast. Ook ben ik sinds enige tijd steeds meer bezig met fotografie van uitvaarten maar ook het stukje wat daar aan vooraf gaat. Hoe moeilijk ook, ik probeer de nabestaanden een blijvende herinnering te geven. Het contact met de mensen en de liefde tussen hen vastleggen blijf ik heel bijzonder vinden om te doen.  Bekenden beschrijven mij als: energiek, positief, enthousiast, open en een beetje gek. Ik vind het heel belangrijk om de mensen die ik voor mijn lens heb een beetje te leren kennen.  Mijn fotografiestijl omschrijven ze als: natuurlijk, intiem, liefdevol, puur en intens.
 
Ik hoop dat ik mijn enthousiasme en creativiteit met jullie mag delen en dat ik binnenkort belangrijke momenten uit jullie levens mag komen vastleggen. 

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat op mijn Facebook of Instagrampagina

Bedankt voor je bezoek en wie weet tot ziens!

Liefs, Suus

CONTACT

fotografiesuus@gmail.com

Tel: 06-45790750

Luytkemeer 16, Heerenveen

Heb je vragen, wil je dat ik je terugbel of wil je gewoon wat aan mij kwijt? Laat het me weten! Ook voor het aanvragen van een brochure kan je het contact formulier invullen.

Waar ken je Fotografie Suus van?

Bedankt voor je bericht! Ik laat zo snel mogelijk van mij horen, check ook je spam als je het antwoord afwacht.  Liefs Suus

bottom of page